Shkrepëse dhe dashuri

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kam parë dy ëndrra. E para sikur po bëja dashuri me një person që e njoh nga fakulteti. Ai sikur ishte superior kur bënim dashuri, pastaj më puthi në gojë fuqishëm. E ndieja veten shumë mirë dhe më pëlqente; isha shumë e emocionuar. Edhe ai dukej shumë i emocionuar. Në ëndrrën e dytë, sikur ndeza një fije shkrepëse. Ju lutem, më thoni, çfarë kuptimi kanë të dyja ëndrrat? Faleminderit. - Ëndrra juaj tregon që diçka pëlqeni te ky person,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.