Shoqja dhe i dashuri

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Përshëndetje astrologe. Kam parë në ëndërr një miken time nga Fushë Kruja, sikur ishte në shtëpinë time dhe po fliste në telefon me Gimin, prezantuesin e një emisioni në radio. I thashë mikeshës sime që të flisja me të, po ai i tha: “Nuk dua të flas me Dorën, o Blerina”. Mbas dhjetë minutash më mori i dashuri në telefon dhe më pyeti: “Dora, çfarë ke? Pse je e mërzitur?”. Unë i thashë se nuk isha e mërzitur dhe ai më foli sërish, duke më thënë: “A të vijë zemra jote të

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.