Karamele

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Në ëndërr pashë sikur isha në dasmën e një kushërire. Mamaja e kësaj kushërirës sime, bashkë me të, me anë të një gjilpëre, po vendosnin karamele në varg për të ftuarit. Këtë e bënin për zbukurim si duket, sepse unë këputa një karamele dhe mamaja e saj mu vërsul duke më bërtitur se pse e mora karamelen aty, ndërkohë që qesja ishte plot. “Këtu më tërhoqi më shumë ta

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.