Më vdiq vëllai

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kam parë vëllain tim në ëndërr. Ai sikur kishte një sëmundje të keqe dhe më pas vdiq. Pastaj pashë një të panjohur sikur e goditi me thikë, edhe pse ai nuk jetonte më dhe e tmerruar u zgjova nga gjumi. Pres një përgjigje nga ju. Çfarë kuptimi ka? - Së pari, vdekja e vëllait dhe sëmundja e keqe, tregon

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.