Gjirokastriti

Intervista - - ARGËTIM -

Gjirokastriti shkon në një hotel dhe i drejtohet djalit që e ndihmoi të ngjiste valixhet lart: - Urdhëroni një kafe... Djali hap sytë i habitur: - Kafe? Po ju po më jepni një bustinë sheqeri!

- Epo mirë, nëse e pi pa sheqer, po e marr prapë! hesh, shpirt. Qëkur u njohëm, unë të thashë se jam e ndyrë në krevat dhe ti më the se të pëlqente...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.