Robert Berisha “hap zemrën” në Top Shou: “Më mban Nora”!

Intervista - - FACEBOOK VIP -

Kënga “MIA”, për të cilën kanë dominuar komentet negative, e ka bërë Robert Berishën pjesë të të ftuarve në Top Shou. Por tërësisht indiferent ndaj mënyrës se si është pritur kënga e tij e kopjuar, bashkëshorti muzikant i Nora Istrefit ka deklaruar se ka ndërmend të futet në tregun muzikor duke lançuar nga një këngë për çdo muaj. Këtë ftesë Roberti e ka parë edhe si një mundësi për të hedhur poshtë të gjitha thashethemet rreth tij, që nga ato për ndarjen me Norën, tradhtinë me një modele, si dhe ekzistencën e një fëmije tjetër me një ishpartnere. Ai ka treguar se për momentin nuk ka punë dhe në pjesën më të madhe të ditës kujdeset për vajzën Renee, pasi Nora është shumë e ngarkuar me koncerte. Ai ka pranuar madje që Nora paguhet më shumë. I ngacmuar nga Elona Duro në qoftë se Rob-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.