Lori Ledionit: “Çfarë do më? Ti i ke marrë të gjitha”

Intervista - - FACEBOOK VIP -

bërë mjaft interesante mbylljen e “E Diell”, por më pikant akoma ka qenë një koment i Lorit. Gjatë zhvillimit të lojërave në rubrikën “Pa Limit”, Ledioni ka pyetur moderatorët nëse do të fitonin para nga loja që po bënin dhe përgjigjja e Lorit, që i ka surprizuar të gjithë, ka qenë: “Çfarë do marrësh më shumë ti? I ke marrë të gjitha”. Komenti i saj u ka shkaktuar mjaft të qeshura edhe protagonistëve e tjerë të përfshirë, si dhe vetë moderatorëve, Alban Dudushi dhe Luana Vjollca.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.