Zbulohet gënjeshtra e Hazallit

Intervista - - TELENOVELA -

E detyruar nga shantazhi i Kerimanit, Hazalli i kërkon Dilarës që halla e saj të vijë të jetojë me ta. Dilara nuk arrin dot ta kuptojë këtë kërkesë të Hazallit, por kjo e fundit, e mësuar me manipulimet, hiqet sikur ndihet shumë e vetmuar. Ajo thotë se nuk do që një njeri i huaj të merret me të dhe se, tani që Gylsereni nuk vjen dot, duhet të vijë halla e saj. Dilara nuk ka zgjidhje tjetër veçse të pranojë, pavarësisht se të gjithë në shtëpi i vihen kundër.

Dilara habitet që nuk i gjen vathët e saj në kutinë e saj të bizhuterive. Nga ana tjetër, Hazalli nis të grindet me Kerimanin në dhomën e saj, por kanë harruar ta mbyllin derën. Kur vjen Xhansuja,

Xhejhun Mengiroglu, lindur më 1986, është një model i famshëm në Turqi. Për shkak se familja e tij ishte shumë e lidhur me kuzhinën e turizmin, ai ka mbaruar studimet për Turizëm dhe Mikpritje, por shumë shpejt, falë edhe pamjes së tij, iu fut modelimit dhe aktrimit. e dëgjon Kerimanin ndërsa i thotë Hazallit se nuk i kushton gjë t’ua tregojë videon të gjithëve. Hazalli ngrihet t’i marrë telefonin, por ky, bashkë me videon e hapur në të bie te dera, në këmbët e Xhansusë. Kjo e fundit ngelet pa fjalë kur e shikon Hazallin në këmbë, rrëmben telefonin dhe shkon t’ia tregojë Dilarës. Rahmiu, Dilara dhe Xhansuja shokohen kur e shohin Hazallin në këmbë. Xhansuja i bërtet se ka gjithë këtë kohë që e bën të ndihet fajtore për paralizën e saj, ndërkohë që ka filluar të ecë dhe po i gënjen të gjithë. Dilara ndihet totalisht e zhgënjyer nga Hazalli, për të cilën i ka dalë kundër gjithkujt në atë shtëpi. Rahmiu thotë se të gjithë, Hazalli,

Së shpejti

Gylsereni dhe Kerimani kanë luajtur film me ta dhe se e gjitha kjo ka qenë një plan i tyre...

Nuraji përfundon në spital

Këtë herë, lotët dhe kërkimi i ndjesës nuk i bëjnë punë Hazallit, pasi Dilara i kërkon të ikë menjëherë nga shtëpia e tyre dhe të mos i dalë më kurrë përpara. Dilara i kërkon Emines e Semës të bëjnë gati çdo gjë të Hazallit, pasi nuk do që të shohë asgjë të sajën në shtëpi. Kerimani bëhet gati të Haruni ka vendosur të hakmerret ndaj Xhihanit pikërisht te Oza-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.