I kthehem së vuajturës

Intervista - - POSTA -

Qesh me veten Me sytë e mi të bukur Me tallazet e rrezes së dritës Me lotët e mi të derdhur Qesh me fytyrën time të pasqyruar Me flokët e mi të ndritur Me veten time shpirtërisht të shëmtuar Luaj me shpirtin Luaj me veten si me një kukull fëmijësh I kthehem prapë të vuajturës Që jam tallur pas disa ditësh Dhe qesh padashur Qesh me veten. Entela Melani

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.