Rrugë pa emër

Intervista - - POSTA -

Një trung i rënë diku atje Më sheh ai, ti nuk më sheh Mes kohës e harruar... Dhe hëna hesht, qiellit në fund Gjithkund yje dhe ti gjithkund Ti mall i përvëluar... Hapa në shi, rrugës së vjetër Ajo që kurrë nuk u bë tjetër Mes gropash e mbaj mend... Tek-tuk, drita nëpër dritare Çdo gjë në botë është kalimtare Përveç kujtimit tënd... Filloj ndiej zërat e nostalgjis’ Kjo ditë u nis’, pa ty (u nis’)... Tani u errësua...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.