Të dhashë veten pasqyrë!

Intervista - - POSTA -

Të dhashë veten, mijëra herë ta dhashë, në heshtje të mençur, u ngrita e prapë rashë, kaloi shumë kohë, ç’është kështu me ty, po ma lodh shikimin, me fatkeq-mirësi. Të them të vërtetën, nga lindja te vdekja, as në ëndërrime, krisje të tillë s’gjeta, tani jam i rënduar nga e qeshura dhe loti, nuk është dorë njeriu, është dora e Zotit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.