Mora pako postareMora pako postare

Intervista - - POSTA -

- Çfarë do të thotë të marrësh një pako postare? Nuk e mbaj mend me hollësi, por di që më erdhi dhe ishte adresuar për mua. - Kjo lloj ëndrre parashikon fitime financiare në saje të punës tuaj. Nëse shikoni para në pako, do të keni humbje, pra, dalje nga xhepi të një shume të madhe parash. Por, ju keni parë sikur keni marrë thjesht pako dhe kjo do të thotë se do të fitoni dhe do të gëzoheni. se diçka e bukur do t’u ndodhë dhe ka lidhje me jetën tuaj private.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.