Lule dhe grerëza

Intervista - - POSTA -

- Doja të dija shpjegimin e kësaj ëndrre: Isha në një kopësht me të dashurin dhe pashë trëndafila të mëdhenj e të çelur. Trëndafilat ishin të kuq dhe blu. U ndala t’i këpusja e të bëja një buqetë për mamin, por shumë grerëza apo bletë më grumbulloheshin në trup e unë mundohesha t’i hiqja. Faleminderit. - Ëndrra juaj tregon se jeni brenda një historie të bukur, por dhe të pasigurt në të njëjtën kohë. Mos u ndalni të shikoni vetëm pamjen e gjërave, ndonjëherë duhet të shkoni më thellë dhe të kuptoni se ku po ju çon kjo marrëdhënie. E gjithë ëndrra ka lidhje me marrëdhënien që keni me të dashurin. Siç ju thashë, duket e bukur në pamje të parë, por në fakt duhet ta shikoni me sy kritik dhe të mos anashkaloni disa gjeste apo pavendosmëri nga ana e tij. Bletët apo grerëzat që ju kanë mbuluar në trup, tregojnë një siklet që do ta kaloni në këtë periudhë. Por, do të jetë kalimtar. Gjithë të mirat. aj. Pastaj u largova shpejt nga ai vend me frikën se ishte ende mbrapa meje dhe po më ndiqte ngado që shkoja. A ka ndonjë kuptim? - Një ëndërr e tillë tregon që duhet të keni kujdes me jetën tuaj private. Mund të pësoni ndonjë zhgënjim, pra, rrezikoni t’ju bëjnë një hile. Ndoshta s’ka lidhje me të dashurin, por djalli tregon hile, rrezik zhgënjimi, ndaj nëse shikoni qoftë dhe gjënë më të vogël që nuk ju pëlqen, bëni një hap mbrapa dhe reflektoni më shumë, në mënyrë që në të ardhmen të merrni vendimet e duhura. Në fakt, ëndrra tregon që ju do të tregoheni e zgjuar, do ta kuptoni nëse dikush mundohet t’ju ngrejë kurth dhe do të largoheni.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.