Kërcim me një të panjohur

Intervista - - POSTA -

- Kam parë një ëndërr të çuditshme, sikur po kërceja me një mashkull të panjohur dhe kisha veshur fustan të bardhë nuseje. A mund të ma shpjegoni këtë ëndërr, sepse jam bërë merak? Faleminderit. - Vallëzimi, në varësi nga personi në person, ka shpjegime të ndryshme. Në vetvete, ai simbolizon sukses në dashuri dhe në miqësi. Nga ana tjetër, ka shumë persona të cilëve vallëzimi apo muzika në ëndërr u del trishtim në jetën reale. Gjithsesi, në rastin tuaj konkret, duke qenë se e keni parë veten me fustan të bardhë, ëndrra tregon karakterin tuaj të pastër, gjendjen tuaj emocionale, dëshirën për të krijuar familje, për dashuri. Duke qenë se ju keni kërcyer dhe keni qenë me fustan të bardhë, mendoj se përfshiheni tek ata persona për të cilët vallëzimi tregon

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.