Vodha lekë

Intervista - - POSTA -

- Kam parë në ëndërr sikur vodha lekë në një kasafortë, por isha bashkë me një femër tjetër. Këto lekë i fsheha te bluza ime e pastaj aty te kasaforta na erdhi një grua e cila dyshonte te ne. Më kontrolloi dhe në vend të lekëve nxori një kuti si ëmbëlsirë, por lekët ishin brenda në ëmbëlsirë. Ajo na la të

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.