U zura me bashkëshortin

Intervista - - POSTA -

- Kam parë në ëndërr sikur u zura me bashkëshortin dhe i thashë se do të ndaheshim. Unë ika duke bërë gati rrobat, kurse ai kishte varur veten në dhomën e tij. Kur hyra, bërtita aq shumë saqë më dhembi në shpirt dhe u zgjova.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.