Djalli

Intervista - - POSTA -

- Mbrëmë pashë në ëndërr një djall, që u shfaq në vendin ku unë takohem me të dashurin në jetën reale. Pasi po hyja brenda, ai u shfaq gjysmë dhe po buzëqeshte. Kishte një ngjyrë të çuditshme, që nuk di ta përshkru-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.