Marsela mes Shqipërisë dhe Italisë…

Intervista - - MUZIKE -

- Të pëlqejnë më shumë këngët italiane apo ato shqiptare?

- Të dyja. I vlerësoj të dyja repertoret në të njëjtën mënyrë.

- Më shumë emocion të përcjell publiku shqiptar apo ai italian?

- Më përcjell emocion skena, fakti që ndaj me dikë diçka që i përket botës sime, pavarësisht kombësisë të publikut.

- Jeta është më e bukur në Itali apo në Shqipëri?

- Standardi i jetesës në një shtet si Italia është historikisht dhe objektivisht më i lartë, por Shqipërinë e dua për natyrën e mahnitshme, për njerëzit e thjeshtë, mikpritës dhe të dashur që ka nga veriu e deri në jug. Këto gjëra nuk gjenden kollaj kudo.

- Gatimet tradicionale të vendlindjes apo ato të Romës?

- Admiroj disa pjatanca shqiptare, por në zemër kam traditën kulinare italiane, që është më e mira në botë, pa asnjë dyshim. (Qesh)

- Meshkujt më të bukur janë shqiptarë apo italianë?

- Ka djem të bukur shqiptarë ashtu sikurse edhe italianë, nëse flasim për estetikën... Por, jam e bindur që njeriun e bën të bukur sjellja dhe jo pamja, kështu që në këtë rast, djemtë shqiptarë ngelen pak mbrapa. Me keqardhje, por kështu është.

- Partneri yt do të doje të ishte shqiptar apo italian?

- Do të doja të ishte ideali për mua, nuk ka rëndësi nga do të ishte.

- Në “Euro 2016” bën tifo për skuadrën shqiptare apo për skuadrën italiane?

- Kam bërë tifo gjithmonë për Italinë deri më sot, edhe sepse ne nuk kishim një skuadër përfaqësuese të Shqipërisë në kompeticione të tilla të mëdha. Tashmë, nga momenti që e gëzojmë më në fund edhe ne këtë ditë, patjetër që jam totalisht kuq e zi, me qeleshe në kokë dhe me flamur mbi krahë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.