Sarasi mohon të atin

Intervista - - TELENOVELA -

Laksminandani dhe Sarasi përballen, secili me arsyet e veta për t’i kërkuar llogari tjetrit. Laksminandani i flet rëndë dhe i thotë se e humbi marrëveshjen prej tij, se Sarasi është i dobët si e ëma dhe se pa emrin e tij, ai nuk

Sarasi, nga ana e tij, shumë i dëshpëruar, merr rrobat e tij dhe shkon në shtëpinë e Sanit. Ky i fundit, shokohet ndërsa e sheh atë në atë gjendje. Në shtëpinë e Kumudit, po bëjnë ceremoninë e paradasmës së saj, por Kumudi, që nuk po lidhet dot me Sarasin në telefon, nuk është aspak e qetë... Ajo vazhdon t’u besojë të gjitha shenjave të këqija që ndodhin, me frikën se ka diçka që nuk shkon me Sarasin...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.