7. Stacioni Avtovo, Shën Petersburg

Intervista - - TURIZEM -

Stacioni Avtovo ndodhet në linjën 1 të metrosë së Shën Petersburgut. Pasi të futeni në ndërtesën neoklasike me kupola dhe ornamentet e mrekullueshme, do të arrini në platformën e ndriçuar nga shandanë, të denjë për një kështjellë... Në këto raste, nuk ia vlen të nxitosh për të hyrë në vagon.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.