4. Stacioni Marienplatz, Mynih

Intervista - - TURIZEM -

Stacioni Marienplatz në Mynih është rinovuar në vitin 2006 dhe përbën një nga stacionet e metrosë më të rëndësishme të qytetit bavarez. Ai të duket si një tunel i nëndheshëm që të shpie në platformën e metrosë dhe që andej, në destinacionin që dëshiron.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.