2. Stacioni T-Centralen, Stokholm

Intervista - - TURIZEM -

Ky stacion është ndërtuar 34 metra nën tokë, duke gërmuar shkëmbin dhe më pas është veshur me beton. Është një vepër gjysmë e lyer me blu, gjysmë me afreske dhe duket sikur ka dalë nga një shpellë. Ai ndodhet në Norrmalm, mes sheshit Sergels torg e rrugës Vasagatan dhe lidhet direkt me stacionin e trenit qendror të Stokholmit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.