6. The Bund Sightseeing Tunnel, Shangai

Intervista - - TURIZEM -

Kjo nuk konsiderohet zyrtarisht si metro, por ia vlen të bëni një udhëtim me tren në të. Turistët grumbullohen në platformën e trenit, të shoqëruar nga muzika hauz dhe spektakli unik i dritave në trarët dhe marionetat e çdo lloji.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.