10. Stacioni Drasanes, Barcelonë

Intervista - - TURIZEM -

Ky stacion i bukur metroje me pamjen dhe linjat futuriste është vepër e dy arkitektëve spanjollë, Eduardo Gutierrez Mune dhe Zhordi Fernandez Rio, themelues i studios ON-A Arquitectura. Aty të duket sikur merr pjesë në një seri të Luftës së Yjeve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.