Pylli zgjedh!

Intervista - - POSTA -

( Fabulë) Ditë e madhe në pyllin e largët: Zgjedhjet këtu për vendin e mangët! Kafshët e pyllit votojnë edhe një herë Kush e ka radhë tani - Të bëhet milioner! Si kandidatë në qarkun e pyllit Janë ujku i zi dhe arusha e kaftë Ata i bërtasin njëri-tjetrit: “E kam me të rraftë!” Se sot po luftojnë kush zë pushtetin Apo më mirë: - Sa japin rryshfetin! Zogjtë po votojnë urtë në radhë; Edhe minjtë vulosin letrën e bardhë. Por, edhe pse arusha e kaftë po shpreson, është prapë ujku i zi ai - që votat i numëron! Mona Agrigoroaiei Përgatiti faqen: Bledi Ylli

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.