I hapa portat

Intervista - - POSTA -

Prej kohësh portat mbaja mbyllur dy botë të ndara jetoja zhgënjimin i shmangia shpirtit gënjeshtrën vetes i mëkoja. I hapa portat dykanatësh lashë jetën brenda të vërshojë Duel i heshtur mes të dyjave brenda shpirtit depërtoi. Nuk jetohen botët të ndara se jeta vjen vetë dhe të përfshin s’mund ta jetosh atë përgjysëm pa provuar dhimbje, ndarje.... ... Dashurinë... Albana Methoxha

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.