****

Intervista - - POSTA -

Të kafshosh buzën e ta bësh gjak’ Drithërimave t’u nënshtrohesh... Të ndjesh nga brenda që digjesh, flak’ Të të pëlqej dhe të frikësohesh... Disi kështu mund të t’vijë vdekja Disi kështu edhe dashurohesh! Bledi Ylli

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.