Kaos...

Intervista - - POSTA -

Ik’ një hënë e del një tjetër Vjen një diell e ikën prapë. Kohës, nuk i vë dot metër Sepse thjesht dot nuk e kap! Ik’ një çast e vjen një tjetër Dhe një orë dhe një, dhe një Çdo gjë bëhet më e vjetër E gjithçka ngjan me asgjë! Ndal një lot, por jo burimin

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.