Familja më ka nxjerrë jashtë se jam gej

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Jam mashkull, dua të dua një femër, por nuk ndiej gjë, e kam provuar dhe hiç. Faji im është që në venat e mia rrjedh dashuri për një mashkull? Jemi popull racist, vetëm të gjykojmë dimë. As unë nuk dua të jem i tillë, por Zoti më ka krijuar të tillë. Më kanë përjashtuar si shoqëri e si familje. Mirë shoqërinë e kuptoj deri diku, po familja të të mohojë pse unë ndiej si femër, dua si femër?! Një nënë nuk mund ta mohojë kurrë fëmijën e vet, sido që të jetë. Jam kundra këtij mentaliteti, duhet të futeni nën lëkurën e çdokujt që paragjykohet. Pse ju mendoni se neve na vjen mirë që jemi të tillë? Përse kriminelët falen, dashurohen dhe pranohen në familje, ndërsa ne jo? Po, dua një mashkull, por familja më ka nxjerrë jashtë. Veprim i mirë ju duket juve ky? Çfarë të bëj? Ndihem i braktisur... Emiljan Pjetri: - Vetëvritu. Xhoni Aliko: - Ik o të bëfsha...

Leda Eda: - Çfarë mendon ti të thonë “bravo” mileti, ik ore dreq, na fëlliqët.

Marina Kristi: - Mos i shpreh dhe mos i kryej ndjenjat e tua. Lutju Zotit të të ndihmojë ta kalosh, është diçka që është kundër vullnetit të Zotit dhe në fund nuk do t’i shpëtosh dënimit.

Sonja: - Dhe kafshët e të njëjtit seks nuk shkojnë me njëra-

ndërsa ju shkoni. Epo, ju jeni të sëmurë nga mendja e kokës, se nuk ka mundësi. Normale që familja dhe shoqëria të përjashton, çfarë është kjo, nuk justifikohet aspak. Shko fol me psikolog e me androlog, që të shikosh se ke problem ose mendor, ose fizik, sepse s’ka mundësi të jesh mashkull dhe të dashurosh seksin tënd. Zoti i krijoi femër e mashkull që të plotësojnë njëritjetrin. Njerëz të sëmurë. Mos prit mbështetje asnjëherë në botë.

Xhevo Stafsulaj: - Ti duhet të ishe atje në Amerikë ku u bë masakra ndaj atyre si ju.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.