3. Kthehen vitet ‘80

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Përshëndetje dhe faleminderit që kërkoni mendimin tonë në këtë rubrikë. Trendet e vitit 2016 janë të shumta, por unë po ju përshkruaj më poshtë

- Pllaka reflektuese, pajisje bronzi dhe sipërfaqe me shkëlqim të lartë, realizuar në mënyrë elegante dhe të rafinuar. Të kombinuara me ele-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.