Vodha dy çanta

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kam parë në ëndërr sikur kisha vjedhur dy çanta dore dhe ndihesha shumë në tension. Çfarë kuptimi kanë, ju lutem? - Çanta në vetvete tregon nevojën për mbrojtje dhe vetëpërmbajtje të emocioneve. Në rastin konkret, vjedhja e çantave tregon se jeni në kërkim të dikujt që t’ju mbrojë shpirtërisht e t’ju mbështesë, por në të njëjtën kohë keni frikë dhe jeni në tension për këtë. Ndoshta është dikush që ia kërkoni jo në mënyrë të drejtpërdrejtë, por ka diçka te ky person që ju bën të ndiheni në tension. Ky është kuptimi i ëndrrës suaj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.