Sënduk i vjetër dhe gurë

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kam parë në ëndërr një sënduk të vjetër. Unë e hapa dhe në të shihja gjëra të vjetra, pashë limon dhe shegë. Më të mahnitshmet aty ishin gërshërët dhe shpata prej floriri e me diamante, që shkëlqenin pa fund. Unë u habita dhe i thashë dikujt se kisha gjetur pasuri. Pastaj doja të kontrolloja sëndukun që ishte poshtë ujit dhe habitesha që çdo gjë aty ishte e mbuluar me myshk, por ush-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.