Ish-e fejuara

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

Jam ndarë nga e fejuara prej disa kohësh, ama më del çdo natë në ëndërr. Çfarë kuptimi ka? - Është normale t’ju dalë në ëndërr, tregon që ju akoma s’e keni hequr nga mendja. E keni përjetuar jo mirë ndarjen me të dhe sigurisht që do t’ju shfaqet në ëndërr gjersa ju ta pranoni këtë fakt dhe ta hidhni pas shpine këtë histori. Duhet -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.