Intervista - - MUZIKE -

Kush o lali” i Ledi Vokshit?! U përpo qëm ta zbulonim, po si duket ajo do ta mbajë mister edhe për shumë kohë. Duke lënë mënjanë humorin, ky është titulli i këngës më të re të këngëtares bukuroshe Ledi Vokshi, në bashkëpunim me djemtë e grupit “Cha cha Darabuka band”, të cilët i kanë dhënë këngës një tjetër ritëm. U përfol edhe për një flirt mes Ledit dhe njërit prej djemve të grupit, por Ledi e mohoi kategorikisht duke përdorur parimin e famshëm: “nuk i përziej punën dhe qejfin”. Urojmë të jetë kështu dhe të na e tregojë sa më shpejt “kush o lali”, sepse na ka bërë kuriozë...

Fabjola Kuburi: - “Kush o lali” është klipi yt më i ri me grupin Cha cha Darabuka band. Sa e kënaqur je me këtë produksion?

Ledi Vokshi: - Kishim kohë që bisedonim me Cha Cha Darabuka edhe DJ Ce1 për bashkëpunimin. Jam shumë e lumtur, sepse arritëm të realizonim në një kohë aq të shkurtër një klip me nivel. Përveç çunave është edhe Florent Boshnjaku i cili realizoi këngën, Agon Latifi për tekstin edhe po ashtu “Bugs Produksion” për klipin. Ekipi ishte tepër i

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.