7. Ngatërrojeni me flokët tuaj

Intervista - - ESTETIKE -

Lidheni shallin si fjongo rrotull topuzit tuaj për një rezultat më të bukur, ose lidhni me të bishtin e flokëve. Ose thjesht, mbështilleni rrotull një tufe flokësh dhe lëreni... ta marrë era.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.