3. Stil hipi

Intervista - - ESTETIKE -

Lërini flokët të lira dhe kaloni brenda tyre shallin. Për këtë stil, është mirë të zgjidhni një shall të hollë. Filloni të rrotulloni rreth tij flokët, ashtu si shihet në figurë, derisa të arrini në majë të kokës, ku do të lidhni dy cepat e tij (paksa anash). Ky model është për gratë që pëlqejnë stilin hipi, të relaksuar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.