1. “Shatërvani”

Intervista - - ESTETIKE -

Paloseni në formë trekëndëshi shallin tuaj dhe më pas filloni ta palosni nga këndi, në mënyrë që të marrë formë drejtkëndëshi. Në vazhdim, pasi t’i keni kapur flokët lart në një topuz të çlirët, lidheni shallin rrotull kokës dhe kapeni në majë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.