4. Stili i viteve ’50

Intervista - - ESTETIKE -

Po të shihni rezultatin e kësaj krehjeje do të kujtoni fotografitë e yjeve të dikurshme të Hollivudit, të cilat e kishin zakon të zbukuronin me këtë mënyrë flokët e tyre. Nëse ju pëlqen stili vintage, bëni një topuz të lartë dhe më pas rrotullojeni shallin (të cilin e keni lënë të trashë) disa herë rreth kokës dhe lidheni në majë të saj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.