2. Një kurorë mbi flokë

Intervista - - ESTETIKE -

Për këtë krehje zgjidhni një shall të hollë. Lidheni atë mjaft shtrënguar rrotull kokës, si të kishit vënë një diademë dhe në vazhdim fusni flokët në të vetëm në pjesën e pasme, si në figurë. Do të shihet vetëm ana e përparme e shallit, por rezultati do të jetë me siguri romantik.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.