8. Shatërvani numër 2

Intervista - - ESTETIKE -

Kësaj radhe, shalli do të lidhet rrotull topuzit, jo rrotull kokës. Lidhini flokët në një topuz të lartë mbi kokë dhe mbështilleni shallin rrotull bazës së tij. Iluzioni se flokët mbështeten tek ai, do të krijojë një rezultat mbresëlënës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.