O Ishulli Bonita

Intervista - - POSTA -

Drejt Tokës Amë po bllokoheshin, Nga shushunjat e Përbindëshit të shfaroseshin, Ishte Curr Trimi ai që krahët e jargëve i priste Por predha e armikut e vriste. Kur dielli i paanë u mbulua nga gjaku Dhe prita e xhelatëve u kurdis nga haku, Ishte Curr Trimi ai që ra kurban Me armë në dorë dhe me fishekë gjerdan’ Që të plagosurit i shëroi Me sakrificën e tij që nuk vonoi. Te plagosurit shërohen Në baltën e gjakut të të rënëve. Të plagosurit jetojnë edhe sot Me sakrificën e jetës së dëshmorëve.

Mona Agrigoroaiei Ditën e fundit vallëzova në San Pietro Pikërisht ku rrallë kam shkuar Dhe t’i këndoj kam harruar Rinia në ishullin plot gjelbërim të bën ta harrosh ikjen më mirë dhe kjo është me e bukura “lamtumirë” Si një xhevair në Alandri Që ka nevojë për dritësi ashtu kam nevojë edhe unë për ty O ishulli Bonita Dhe kur dielli perëndon Zbavitje dhe seks trupi kërkon Të shoh në sy dhe këngë të dëgjoj Dhe të kaluarën spanjolle ta harroj Unë u dashurova me Bonitan Dhe kjo ka kuptim Erdhi ai në shpirtin tim Tani dua të bëhem diell në perëndim yll në agim kur vajzat dhe djemtë e ishullit të martohen dhe zemrat t’u gëzohen/ por unë u dashurova

Luiza Veronika Cikone (MADONA) përktheu dhe shqipëroi Arben Spaho Përgatiti faqen: Bledi Ylli

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.