Si qielli blu

Intervista - - POSTA -

Ti vazhdimisht më kujton lulet e para, që çelën Parkut të Liqenit ëmbëlsisht, kur pamë ulur në bar dritaret e palara dhe ca sy që na ndiqnin tinëzisht. Në fakt, ne nuk gjetëm tjetër shteg, ndaj fshehurazi liqenit dolëm përjashta, me vete i morëm të gjitha sekretet, e bashkë me to dhe lulet e bardha. Ndaj ecëm nën qiell me yjet në sfond, pa e ndier tokën, as pemët mbi krye, qeshëm me hijet që na ndiqnin prapa, lajmet nga bota na u dukën të gjata. Vendosëm të iknim bashkë kuturu, duke shpërfillur pamjet në fokus, edhe hëna në ikje përshëndeti flu, por ne njëri-tjetrit i ngjanim qiellit blu. Isidor Koti

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.