Dikur mbollën dy fidanë

Intervista - - POSTA -

Dikur vjeshta s’ishte gri Kishte ngjyra dhe në shi Diku lind’ një dashuri Dy të lindurve në stuhi! Dy të lindurve fare ngjitur Seç i dhanë një të goditur I dhanë durimin për të pritur

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.