PYETJE QË ENDE PRESIN PËRGJIGJE...

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kush mendoni se do ta fitojë këtë kampionat evropian në futboll? Davidi.

- Uroj ta fitojë Shqipëria, sado që jemi vend pak pa fat. Koli.

- Ah, kush tjetër vetëm Shqipnia jonë? Por, do të duhej një mrekulli për këtë gjë. Violeta.

- Dua Shqipëria, por them se do ta fitojë Gjermania, janë njësha. Juli.

- A japin përsëri lekë nxënësit për të kaluar klasën? Përse nuk denoncojnë? Merita.

Leda Eda.

- S’ia futi Serbia një bombardim Tiranës! Vetëm ky shtet i qelbur dhe i korruptuar të mos ishte. Më mirë të ishte qeveri serbe në Tiranë se këta faqezinj dhe të pangopur. Qeveri e korruptuar, si e PS-së dhe e PD-së. Klientistet e vet i ka të gjithë invalidë e marrin lekë kot, kështu është Shqipëria, e korruptuar. Një letër te doktori dhe bëhet qorr e invalid me makinë. Këtu duhet ikur naten jo diten. Ga zi Elb.

- Naten dhe të jenë dritat ndezur. Maksim Kumrija. - Shumë herë më e mirë. Luani. - Punë ka por duhen profesioniste. Franko Al.

- Ngaqë bota është shumë e keqe, të gjithë po ikin nga andej për të ardhur këtu. Gëzim Pershqefa.

- Po kush ka ikur e është kthyer aty? Sido që të jetë, më mirë se në këtë vend bastardësh do jetë. Mbarë të gjithë atyre që sakrifikojnë. Ilir Iliri.

- A mendoni se mediat dhe lajmet online në internet, prishin më shumë punë sesa rregullojnë, sidomos te brezi i ri? Vajza ime është vetëm 10 vjeçe e kur dëgjon lajmet apo shikon diçka, thotë: “O mami, unë kam frikë”. Duhet një censurë edhe te mediat apo gazetat online, ju si mendoni? Nëna e shqetësuar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.