PYESNI NJËRI- TJETRIN Pyetjet e reja...

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Marr shkas nga helmimi që iu bë disa personave në një restorant të njohur. Pse nuk ngrihet një shoqëri civile për ushqimin, por ngrihemi për parqet? Po na shpifen sëmundjet ngado, vetëm nga ushqimi, nuk po dimë më ç’të hamë. Ku është kontrolli ushqimor këtu nëpër restorante e nëpër supermarkete? Për të mos folur pastaj për çmimet që në krahasim me gjendjen tonë eknomike, i tejkalojnë kufijtë... Merita.

- Do të qëndronit në shtëpi nëse merrni një burrë i pasur dhe ju thotë që s’keni nevojë të punoni? Laura.

- A keni shpresë se do të bëhet reforma në drejtësi? Apo thuaj, kur nuk është bërë këto 25 vjet, s’ka për t’u bërë kurrë! Kemi akoma rrënjët e komunizmit në qeverisje, apo e kam gabim? Juli.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.