Komshia ime

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Komshia ime ka parë në ëndërr sikur unë u martova me një burrë dhe sikur ajo tha: “Fol moj fol, çfarë janë bërë dhe këto gocat, sa marrin burrin dhe nuk flasin!”. Çfarë kuptimi ka kjo ëndërr? Aleksja.

- E dashur Aleksja, ndoshta komshia juaj në mënyrën e vet, duke “shpikur” një ëndërr, ka dashur t’ju thotë diçka ose ka dashur të nxjerrë diçka nga ju. Në fakt, në thelb, ëndrra ( nëse është e vërtetë siç jua ka thënë ajo) ka lidhje me jetën tuaj private. Ëndrra tregon që ajo ka një lloj kurioziteti ndaj jush, do të dijë diçka për ju. Ndoshta ju ka parë rastësisht me dikë dhe ka parë këtë ëndërr, me shpresën se do të dëgjojë ndonjë të

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.