Piva qumështin tim

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Jam 18 vjeçe dhe kam parë në ëndërr sikur pija qumësht gjiri në gotë. Piva më shumë se gjysmën e gotës, por ai qumësht gjiri ishte i imi. A mund të më thoni, çfarë kuptimi ka?

- Qumështi në vetvete tregon pastrim shpirtëror. Ëndrra tregon që ju do të kaloni një siklet, ama ai do t’ju ndihmojë që të ndiheni e çliruar shpirtërisht dhe fizikisht. Pra, si i thonë fjalës: çdo e mirë e ka një të keqe dhe çdo e keqe e ka një të mirë. Ju do të gëzoni të mirat, edhe pse pas një sikleti të vogël.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.