Pse jam infertil?

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Doktor Evi, kam një pyetje, ose më saktë, dua një shpjegim nga ana juaj. Kam probleme me infertilitetin dhe më kanë thënë që kam fragmentim të ADN-së te spermatozoidet. Këtë nuk e kuptoj aspak. Çfarë është?

Dr. Evi Dani, seksologandrolog: - Fragmentimi i ADN-së te spermatozoidet do të thotë dëmtim i kodit gjenetik në spermatozoide. Rritja e fragmentimit te spermatozoidet na jep një të dhënë shumë të rëndësishme në lidhje me infertilite-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.