Qytetari dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

Përgatiti: Speci Djegës

I nderuar zoti Berisha, dua të denoncoj një vjedhje që është bërë ndaj meje si qytetar i këtij vendi nga Sajmir Tahiri. Unë kam prova konkrete që Sajmir Tahiri më ka vjedhur macen.

Këtë e zbulova sot. Macja ime ka 7 orë që më ka humbur dhe nuk është kthyer në shtëpi. Unë e kam shtëpinë ngjitur me shtëpinë e Sajmir Tahirit, në të njëjtin pallat. Maces ia lëmë ndonjëherë derën hapur se ka qejf që të dalë, por kësaj here doli dhe patur autoritetin e duhur për t’i kërkuar nuk erdhi më. Kur dola ta kërkoja, nuk ishmacen, vendosa të kërkoja ndihmën tuaj. te. Doli nga shtëpia Tahiri dhe te xhaketa Po ju çoj foton e maces... Ju lutem, dua që kishte një qime, si e maces sime. Duke mos macja të kthehet në shtëpi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.