Në studio, drejtpërdrejt

Intervista - - TELEVIZION -

- Ndonjë nga të ftuarit, të ka acaruar ndonjëherë aq shumë sa e ke humbur kontrollin?

- Po, dhe besoj se e keni ndjekur edhe ju; ngrysem në fytyrë! (Qesh)

- Cila është çështja më e dhimbshme që ke trajtuar?

- Kristi Maze, vogëlushi që për fat të keq nuk jeton më, por që kurrë nuk do ta harroj... - Personazhi më interesant... - Janë të gjithë të tillë, në veçantinë e tyre. - Më i vështiri... - Nuk ka personazhe të vështirë; duhet vetëm të bësh pyetjet e duhura.

- Kur dëgjon siglën e mbylljes së një emisioni... cila është gjëja e parë që dëshiron të bësh? - Të pi një cigare! (Qesh) - Dhe çfarë bën? - Pi një cigare, me të ftuarit jashtë studios. (Qesh) unë dhe më hapi dyert. Më mësoi shumë dhe pa asnjë kusht ai njeri i mirë, të cilit gjithë jetën do t’i jem mirënjohëse. U kthye në një mik të mirë për mua. Kujtoj emisionin tim të parë radiofik që Tani ma besoi... Titullohej “Histori të reja me pushime, jam prapë me lajmin dhe aktualitetin.

- Çdo temë kërkon përgatitje paraprake të vetë moderatorit... A ka ndonjë fushë ku e ndien se sado të përgatiteshe, nuk do ta drejtoje dot si duhet çështjen?

- Po, sporti! (Qesh) Në

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.